Бећковић: Страховати да ће се Црна Гора посрбити исто је као да ће се Турска потурчити!

„Могло би се помислити како сами признају да Црна Гора не може опстати ако раскрсти с комунизмом и постане слободна и правна држава. А поготово да не може постојати као српска држава иако је као таква вјековима једино и постојала“, каже Бећковић за ИН4С.

Као антисрпска, приватна и мафијашка постојала је, истиче он, „само ових четрнаест година и зато је и пропала“.

„Страховати да ће се Црна Гора посрбити исто је као да ће се Турска потурчити“, каже наш саговорник.

Према његовим ријечима, неће се повећати број Срба него се неће лагати колико их има.

„А шест стотина хиљада становника може се пописати за шест дана па се седми дан одмарати. А пописивани су месецима а резулати сабирани и објављивани годинама. Погодите зашто”, закључио је Бећковић.

3 thoughts on “Бећковић: Страховати да ће се Црна Гора посрбити исто је као да ће се Турска потурчити!

  1. Samo polagano – Srbi, matica Crna Gora, a ne Srbija, Srbijanci, domovina Srbija, ali matica Crna Gora. To je istina koja smeta komunjarama i koji je svakodnevno iskrivljuju ( Srbiju su naselili Srbi iz Crne Gore i digli iz pepela). Zna se koje novine, koji portali, koji političari, koje stranke, dobijaju novac iz Beograda da pričaju kako se nekom sviđa. Samo bi gazde trebale nešto više da povedu računa gdje se gubi to što im šalju – najviše u džepovima za svoje potrebe. Kad se objave pomnije biografije nekih pisaca, akademika, vidjeće se da su bili tajni podanici KPJ i Udbe i da su raduckali ono što im je naređivano.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial