Црногорац: Уколико би мањинске странке пристале да буду дио нове власти ми бисмо de facto имали владу националног јединства.

Црногорац је рекао да је Ђукановић „човјек који је 2016. године извршио једну диверзију изборног процеса кроз „државни удар.

Срећко Црногорац

Савјетник за политику и међународне односе Здравка Кривокапића, носиоца листе „За будућност Црне Горе“, Срећко Црногорац казао је,  да је јуче човјек који ће бити премијер (Здравко Кривокапић) Црне Горе дошао на конститутивну сједницу таксијем, а не мајбахом.

„Имали смо прилику да видимо презир човјека који је предсједник Црне Горе, који није дошао на ту сједницу. Ђукановић има одређеног маневарског простора. Мислим да би била лоша идеја уколико то покуша да учини. Не постоји ништа што би њега присилило да предложи мандатара којег није предложила скупштинска већина. Народна воља се мора поштовати“, истакао је Црногорац у емисији „Начисто“ на Тв Вијести.

Црногорац је рекао да је Ђукановић „човјек који је 2016. године извршио једну диверзију изборног процеса кроз „државни удар“.

Уколико би мањинске странке пристале да буду дио нове власти ми бисмо, додаје Црногорац de facto имали владу националног јединства.

„Налазимо се пред економском кризом. Криза коју нам је својом некомпететношћу оставила ДПС. Политичка криза и даље траје, надам се да ће брзо бити окончана“, каже Црногорац.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial