Давидовић најавио: У Народном покрету Црне Горе биће независних посланика, кандидата за министре, људи из Матице српске

Давидовић је „Вијестима“ казао да јер његова партија практично изникла из покрета „Да свако има“ који су чинили Социјалистичка народна партија, Уједињена Црна Гора, Радничка партија и независни посланик Александар Дамјановић

Фото: приватна архива

Миодраг Дака Давидовић званично је обавијестио јавност да оснива политичку партију под називом Народни покрет Црне Горе.

Давидовић је то открио испред манастира Светог Саве на Голији, гдје се служи црквена служба на дан Светог Архангела Михаила.

Давидовић је „Вијестима“ казао да јер његова партија практично изникла из покрета „Да свако има“ који су чинили Социјалистичка народна партија, Уједињена Црна Гора, Радничка партија и независни посланик Александар Дамјановић.

„Уочи избора је дошло до неког прегруписавања, па ми настављамо тамо гдје смо стали са Народним покретом Црне Горе и тако ћемо убудуће излазити на изборе“, рекао је Давидовић.

На питање ко ће персонално чинити партију, Давидовић је рекао да још не жели говорити о конкретним именима.

„Ту ће бити независних посланика, људи из Матице српске, НВО „Не дамо Црну Гору“, као и неки од кандидата за министре за Владу Црне Горе“.

„Вијести“ су раније објавиле да би међу високим функционерима партије требало да буде и некадашњи посланик и функционер Социјалистичке народне партије Александар Дамјановић.

Давидовић је рекао да његова партија има два кључна задатка, а да је први рјешавање питања Закона о слободи вјероисповијести.

„Други задатак и окосница пројекта је економски програм“, преносе Вијести.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial