ДФ: НА ПРОСЛАВИ 13. ЈУЛА БЕЧИЋ, КРИВОКАПИЋ И ДЕМОКРАТЕ МАГИЈСКИМ РИТУАЛИМА ПРИЗИВАЛИ ТИТА И ГОЛИ ОТОК

Фото: Скала радио

Читајући саопштења Демократа, човјек би помислио да се ради о понављајућим крештавим паролама са разгласа на улицама Сјеверне Кореје. Једино што можете да добијете од те какофоније наследника црвених кмера су прозирне лажи, масакр разума и гангрена мозга.

Slika može predstavljati 2 osobe i ljudi stoje

Тренутно на политичкој сцени у Црној Гори од Демократа Алексе Бечића не постоји ни мање странке, ни већих галамџија. Галама је у сврху грчевите борбе да би се сачувале незаслужене позиције.

На понашање по калупу Здравка Кривокапића смо навикли, али изгледа да и Алекса покушава нама казати: „Хвала ни за шта“. Иако је раније имао оштријих полемика и политичких окршаја са Демократама, ДФ је показао широк демократски капацитет и није му био проблем да предложи и изгласа баш Алексу Бечића за предсједника Скупштине Црне Горе.

Тако да не морају Демократе бринути о томе шта смо ми рекли Миодрагу Лекићу или он нама. Та функција на којој је Алекса Бечић, није му пала с неба, нити му је дао Златко Вујовић или Милош Бешић, него ДФ. Политика је озбиљно занимање, а аматеризам, немоћ и одсуство талента за писање саопштења је одлика Демократа, која из дана у дан постају тема и предмет за подсмијех. Замислите политичку партију која упорно понавља да су ДФ и Андрија Мандић љубоморни што је већ дужи низ година Алекса Бечић, по истраживањима Милових аналитичара, убједљиво најпопуларнија личност у Црној Гори?

У следећим сопштењима за очекивати је да Демократе поднесу амандман да се избори више не одржавају, већ да се на основу истраживања Вујовића и Бешића проглашава предсједник Црне Горе и верификују мандати посланицима у Скупштини. Истина, то је и једина шанса да се Демократе приближе ДФ, јер поменути ДПС аналитичари су пред изборе давали подршку Демократама скоро дупло већу него што би им грађани потом дали на изборима, а та подршка је увијек око десет посто. Пошто су се сада са Кривокапићем докопали власти, очекивана је и једна оваква иницијатива, да се умјесто избора организује испитивање јавног мњења од стране Златка Вујовића, иначе учесника свих комитских окупљања.

Bečić i Krivokapić priređuju svečanost povodom Dana nezavisnosti Crne Gore  - CdM

Поред НВО ударника, подршка Алекси од потпредсједника ДПС-а Ивана Вуковића, колумниста Жељка Ивановића Палестинца и Балше Брковића, званог Шиштави Джо, није случајна. Жељко ће за своје шкработине гарант примити награду у појасу Газе, а Шиштави ће навратити код Белог који ће му дати бакшиш из касе Гранда.Са друге стране, слика да су Демократе формирале странку без цента и имали онако скупе кампање, а да нису у почетку имали било каквих буџетских финансирања је једино логичпна и прихватљива телетабисима.А констатација да су Бечићеве Демократе некима ,,трн у оку“ је можда и најбоља потврда њихове параноје. Што се тиче хвале о томе да посједујете трн, потпуно нам је небитно и радите са њим, у вашем одабраном друштву, што год желите. Али то што забадате трн у здраву ногу српском народу је ваша велика срамота, а тај вид политичког дјеловања постаје препознатљив и незаустављив. Није нормално у сваком саопштењу нападати са толико мржње Србе на КиМ, окупљене око Српске листе, Србе у Србији који су већински уз предсједника Александра Вучића.

Срби у Црној Гори послије ваших све учесталијих антисрпских потеза, а нарочито послије гласања о Резолуцији о геноциду у Сребреници и непотписивања Темељног уговора, нијесу никада у већем броју стале уз Андрију Мандића и ДФ.На другој страни, у саопштењима тек овлаш поменете ДПС, а са његовим сателитима никад у већој љубави. На додјели Тринаестојулске награде сте пркосно „кано клисурине“ наставили њиховим стопама и магијским ритуалима призивали Тита и Голи оток.

Та срамота од програма коју сте синоћ приредили Црној Гори највише говори о томе колико сте политички анахрони. Млади по годинама, а по понашању веома стари, најобичнији титоисти који се лажно представљају европљанима. Не иду европске вриједности заједно са слављењем комунистичког диктатора који је поубијао на десетине хиљада грађана Црне Горе. Убио је комплет свештенство СПЦ из Црне Горе и митрополита Јоаникија Липовца, а његовог наследника на трону Св. Петра, који носи његово име, сте почастили обредом повампирења брозовског зликовца. Демократски фронт је у шоку посматрао синоћње застиђе од прославе празника који сте синоћ посветили Јосипу Брозу и још некима који нису имали никакве везе са општенародним устанком Црне Горе. Зашто то радите и зашто срамотите Црну Гору тако што је приказујете као земљу у којој живе све сами црвени кмери?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest