Fidelity consulting: Црној Гори пријетио БАНКРОТ 13. децембрa – душебрижници који доводите у питање задужење од 750 милиона сјетите се овог датума

Дакле, 50 милиона евра је било довољно за свега 9 дана функционисања државе Црне Горе. Како је нова Влада почела мандат 4. децембра, ово значи да је 13. децембра 2020. године Црна Гора требала да БАНКРОТИРА

илустрација

Пише: Fidelity consulting

Ако је тачна информација да је нова Влада, која је почела мандат 4.12.2020 године, затекла 50 милиона евра на државним рачунима у моменту преузимања државе, то значи да је Црна Гора требала да БАНКРОТИРА 9 дана након тог дана, тачније 13. децембра.

Како смо дошли до овог датума? Лако: издаци буџета за 2020. године су планирани на 2,04 милијарде евра. Мјесечни издаци буџета су, дакле планирани на 170 милиона евра; дневно 5,5 милиона евра.

Дакле, 50 милиона евра је било довољно за свега 9 дана функционисања државе Црне Горе. Како је нова Влада почела мандат 4. децембра, ово значи да је 13. децембра 2020. године Црна Гора требала да БАНКРОТИРА.

Сљедећи пут кад поједини душебрижници буду довели у питање задужење од 750 милиона евра, сјетите се овог датума.

Ако некоме још нијесу јасне размјере финансијских проблема који су НАМЈЕРНО остављени новој Влади, тај нека стане у ред да му се опали лагана мацолица по тинтари.

И да – патетични вапаји о некаквој угрожености Црне Горе оних који су довели ову земљу на ивицу БАНКРОТА, овим податком једноставно падају у воду јер је држава Црна Гора била угрожена управо од њих.

(Преузето са Фејсбука)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest