Грађани Зете блокирали кружни ток обилазнице: „Апелујемо на посланике да не буду дио „циркуса“ којим се ДПС бави“

Више стотина грађана Зете блокирало је кружни ток обилазнице у знак најављеног усвајања закона којима се стварају услови да Зета постане самостална општина.

Грађани поручују да су против стварања фиктивне општине јер се, како поручују, на овај начин не ради у корист градјана Зете, већ против њих.

Члан одбора „За спас Зете“ Бојан Поповић позвао је политичке субјекте да не потцјењују грађане, већ да уваже декларацију која им је достављена.

Са овог мјеста их и најљубазније молимо, да у наредним данима не насиједају на провидне и јефтине намјере ДПС-а да оголи Зету на овакав начин, јер би на тај начин показали да уважавају саму Зету и њен историјски значај за Црну Гору, а самим тим и грађане Зете. Самим повлачењем ове инијатициве и покушајем враћања исте у кратком временском преиоду, ДПС је само потврдио своју лошу намјеру и гомилу нелогичних потеза на штету Зете. Још једном са овог мјеста апелујемо на посланике свих осталих политичких партија, да не буду дио „циркуса“ којим се ДПС активно бави годинама уназад, а ево и јасног доказа само на основу данашњег дана. У супротном, данас најављена блокада, десиће се још одлучније и радикалније на свим кључним локацијама-поручо је Поповиц.

Скуп је подржао Милан Кнежевић посланик Демократског фронта, Лука Крстовић и Новица Пејовић, одборници Демократа у Скупштини општине Голубовци.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest