GRADONAČELNIK CETINJA: Organizacijom proslave dana državnosti druge države Vraneš pokazuje poltronski i snishodljivi odnos prema Beogradu

Foto: Jutjub printskrin/ Vijesti Online

Predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš organizacijom proslave dana državnosti druge države pokazuje poltronski i snishodljivi odnos prema Beogradu, te da je sreće ne bi mogao da bude ni predsjednik zemljoradničke zadruge, a ne crnogorske opštine Pljevlja, poručio je na Facebook-u gradonačelnik Cetinja, Nikola Đurašković. 

Kako je istakao, brukati ovako, ponosna, multikulturna, multinacionalna i antifašistička Pljevlja može samo neko kome je mjera dostugnuća u politici nivo snishodljivosti prema tuđem i ponižavanju svoga.

“Bolje bi bilo da prestane da se muči vršeći funkciju predsjednika Opštine Pljevlja i što prije zatraži da bude činovnik države Srbije, prestajući da ponižava opštinu koju navodno vodi”, istakao je Đurašković.

Kako je naveo, nakon Mandićevih zastava, krenuli su njegovi pioni da potvrde da je zastava u kabinetu bila samo poziv na juriš u sprovođenje tuđinske agende i novi pokušaj ponižavanja Crne Gore.

“Pozivam predstavike političkih partija koji su izabrali Vraneša da se o ovom sramnom potezu izjasne, jer na ovaj način se ne ulazi u EU – nego u “srpski svet””, zakljućio je Đurašković.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest