HAPŠENJE U DANILOVGRADU: Pronađene lovačke puške, pištolj, 325 metaka…

Foto: MUP Crne Gore

Policija u Danilovgradu je juče, realizujući operativna saznanja i postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Danilovgradu, pretresla stan i druge prostorije koje koristi D.K. u mjestu Pitoma loza, te pronašla više komada oružja i municije.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, pronađena je lovačka puška bez oružnog lista, lovačka puška sa oružnim listom na ime S.K, pištolj “JP Sauer&Sohn Suhl“ bez oružnog lista, sa okvirom i pet komada municije, vazdušna puška i 325 komada municije različite vrste i kalibra.

“Od D.K. i S.K. su na okolnosti posjedovanja pomenutog oružja i municije prikupljena obavještenja na zapisnik u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad. Nakon konsultacija sa postupajućim tužiocem D.K. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija i on će danas biti priveden tužiocu na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu.
Oduzeto oružje i municija će biti upućeni Forenzičkom centru Uprave policije na odgovarajuća vještačenja”, navode u policiji.

poglčed.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest