HIT SNIMAK SA VAŠARA: Boro, gasi, ringišpil vrti 20 minuta (VIDEO)

Snimci sa vašara, ma gdje se održavali širom stare Jugoslavije, gotovo po pravilu postaju viralni hitovi, a najnoviji je toliko smiješan da je postao viralan na Tviteru (H) i na Instagramu.

Naime, prvobitno na internet kanalu “Krajiška vivo” posvećenom krajiškoj muzici, osvanuo je snimak sa vašara koji je nasmijao mnoge, onda kada je pjevač tokom izvođenja pjesme prekinuo cijelu zabavu, te izgovorio rečenicu koja će se definitivno prepričavati.

Kako se može čuti i vidjeti na snimku, pjevač je zabavljao veliki broj posjetilaca ovog vašara, međutim u jednom trenutku, između izvođenja pjesama prekinuo je pjesmu i rekao sljedeće:

– Ako je neko vidio Boru Majstorovića, neka ide da ugasi ringišpil. Ne znaju ga ugasiti, već 20 minuta vrti – rekao je on.

Snimak je odmah završio na društvenim mrežama, gdje su svi željeli da napišu poneku riječ za famoznog Boru.

“Ali zamisli ostaneš zaglavljen na ringišpilu a on te vrti 20 minuta”, “Boro majstore živjećeš 200 godina”, “Najgore je što nije montaža, vidi se iza poluđeli ringišpil”, “Bora je ostavio kući uključenu ringlu morao je brzo da ode”, “Bora Majstorović, utisak nedjelje!” “Boro, majstore pomagaj”, bili su samo neki od komentara ispod ovog videa.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest