HRVATSKA GLUMICA GREŠKOM IZGREBALA TUĐE VOZILO: Ovako se branila na sudu

Foto: Jutjub printskrin/Mad4Motors

Hrvatska glumica I. M. osuđena je nedavno na kaznu od četiri mjeseca s godinom dana uslovno zato što je jednoj gospođi ključem izgrebala auto na parkingu.

Glumica tvrdi kako gospođi nije namjeravala da ošteti vozilo, već je mislila da ono pripada njenom sada već bivšem suprugu, prenosi „Jutarnji“.

„Nisam planirala da izgrebem auto. Ne znam šta mi je u tom trenutku došlo. U afektu sam uzela ključ svog vozila i oštetila drugo jer sam mislila da je to auto mog sad već bivšeg supruga. Naime, tog dana kada sam izašla iz bolnice nakon hospitalizacije, čula sam da je imao aferu s nepoznatom ženom, a on mi se pak pohvalio i da je kupio novi auto, pa sam otišla do kuće njegove ljubavnice to da proverim. Vidjela sam novi auto i bila sam jako povređena, pa sam uzela ključ i oštetila ga“, izjavila je u svoju odbranu 55-godišnja I. M.

Uz to mora da plati 66,36 evra sudskih troškova, a oštećena vlasnica automobila upućena je u parnicu kako bi mogla da namiri štetu.

Jutarnji list piše da je glumica zbog počinjenog izrazila žaljenje i da se kaje, te da je spremna da obešteti vlasnicu automobila. Dodala je i kako je bivšeg supruga finansijski pomagala kada se doselio kod nje i vraćala njegove dugove koje je imao u mjestu rođenja. No sud je uprkos svemu odlučio da je postupala s direktnom namjerom i donio presudu za djlo koje je počinila 26. aprila ove godine.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest