KAD TI ŽABLJAČANI PRUŽE PRVU POMOĆ I MRTAV BI USTAO! Džokej pao s konja i ostao nepomično da leži: Reakcija prisutnih sve ostavila u ŠOKU! (VIDEO)

Foto: Fejsbuk/printskrin

Neverovatna scena zabeležena je na konjičkoj trci na Žabljaku. Video koji je postao viralan na društvenim mrežama podelila je fejsbuk stranica „Rekli su o Crnogorcima“.

Na snimku se može čuti kako durmitorska publika strastveno bodri svoje džokeje, ali se desio neočekivani peh.

Prilikom izlaska iz krivine jedan jahač je spletom nesrećnih okolnosti pao sa konja koji je bio u punom trku i ostao nepomično da leži na stazi.

Foto: Fejsbuk/printskrin

Durmitorci su hitro doskočili i nesrećnog džokeja iste sekunde, grubim i naglim trzajem pridigli i pokušali da postave postave na noge.

Iz prvog pokušaja im „oživljavanje“ nije pošlo za rukom jer je jahač klecnuo i pao na kolena, ali žabljačani koji su mu pritekli u pomoć su bili odlučni da ga usprave, pa su nesrećnog čoveka još jednom naglim trzajem na gore pridigli i postavili na noge, nakon čega je jahač počeo da koluta glavom i polako dolazi k sebi.

Bilo je i onih pažljivijih u publici koji su kako se čuje na snimku dovikivali da polako postuaju sa njim i da mu donesu vode.

Inspirativni komentari ispod videa su se samo nizali:

– Nema tu polako to je hajduk do hajduka.

-Namesti mu sve kosti.

-Konj bi bio nežniji.

-Divlji narod.

Pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest