Кирјос; Новак ми је рекао: „Људи схватите ситуацију пре него што испалите све метке у мене“

Да ли ће Новак Ђоковић остати у Аустралији или бити депортован, је и даље једна од највећих мистерија, а док се чека коначна одлука, у ноћи између суботе и недеље по нашем времену, откривена је једна потресна Нолетова приватна порука.

Фото: Printscreen

Њу је открио нико други до, годинама уназад, највећи „Новакомрзац“ међу тенисерима, Ник Кирјос.

Аустралијанац који је, када је видео шта његова држава ради најбољем играчу света, решио да стане у Ђоковићеву заштиту.

Урадио је то и прошле недеље, у емисији „Без граница“ у којој учествује са још два саговорника, а урадио је то и ове суботе. 

У изнова фантастичном обраћању јавности, Кирјос је овом приликом открио и да му се Новак Ђоковић јавио путем Инстаграма.

– Новак ме је лично контактирано на Инстаграму и рекао „Хвала што се заузимаш за мене“. Није баш очекивао да ћу од свих колега баш ја да изађем у медије и станем уз њега, започео је аустралијски тенисер са изношењем детаља из преписке са најбољим тенисером света.

А онда је Кирјос, који је тренутно у самоизолацији, јер се инфицирао новим коронавирусом, нагласио колико би Новак само волео да људи (пре свега у Аустралији) пробају да схвате шта се дешава, уместо да га стрељају без да се у разлоге за то упуштају.

– Ево, прочитаћу вам од речи до речи шта ми је Ђоковић о томе написао. Пише овако: „(Људи), пробајте да заправо схватите целу ситуацију, и да притом имате бар мало објективности, уместо да испалите одмах све метке. На томе (што си, Кирјосе, размислио о целој ситуацији) сам ти захвалан, открио је аустралијски тенисер.

Извор: Новости

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest