KNEŽEVIĆ: Dušku Kneževiću ne pada na pamet da bude svjedok saradnik

Foto: Jutjub ptintskrin/ Vijesti Online

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević naveo je da Dušku Kneževiću ne pada na pamet da bude svjedok saradnik, te dodao da on želi da se brani i da saopšti dokaze.

Za lidera DNP-a nije iznenađujuće izručenje Duška Kneževića. Ističe da je bio sve vrijeme u kontaktu sa odbjeglim biznismenom.

“On je imao dovoljno proceduralnih mogućnosti da uloži žalbu na ovo izručenje i da ne bi došlo do izručenja da mu je to bio cilj”, kazao je Knežević.

On se nada da će Knežević moći da dokaže svoju nevinost.

“Ja vjerujem da je Duško Knežević bio u pravu i da se radi o politički motivisanom i montiranom postupku. Vjerujem da će u svojoj odbrani jasno predočiti kakva se hajka vodila protiv njega kako bi mu se otela cjelokupna imovina. On je odlučio da dođe nakon saznanja da je počela da se krčmi njegova imovina ”, kazao je on.

Istakao je da je Duško Knežević bio crna kutija prethodnog režima.

“Nemam dilemu da Duško Knežević dolazi sa jasnom namjerom da bude oslobođen i da ga čeka više pravnih bitaka”, kazao je Knežević.

Knežević smatra da bi tužilaštvo moralo da prekvalifikuje sve optužnice kako se Kneževiću ne bi sudilo po optužnicama Katnića i Čađenovića, pa da bude eventualno osumnjičeni i optuženi, pa onda da odluči da bude svjedok saradnik.

“Koliko sam mogao da shvatim iz razgovora sa njim, Dušku Kneževiću ne pada na pamet da bude svjedok saradnik i on želi da se brani i saopšti dokaze”, kazao je on.

Pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest