Кнежевић: Нећемо ићи добровољно у затвор; Апелациони суд да нас ослободи од овог политички-судско-тужилачког монтираног процеса

„Мораће да нас ухапсе или да нас убију“

Фото: Лука Зековић

Милан Кнежевић, који је првостепеном пресудом Вишег суда у Подгорици осуђен на пет година затвора у предмету „државни удар“, изјавио је данас у Апелационом суду на сједници Вијећа, на којој се разматрала жалба на првостепену пресуду, да он и Андрија Мандић у случају потврђивања осуђујуће пресуде неће добровољно ићи у затвор.

„Мораће да нас ухапсе или да нас убију, а ја поручујем у своје и у име Андрије Мандића да добровољно нећемо ићи у затвор. Нећемо нигдје бјежати, ни у Србију ни у Русију. Тражим да нас Апелациони суд ослободи од овог политички-судско-тужилачког монтираног процеса. Осим мене, хапсили су ми и мајку, брата и брата од стрица, па нека нико не мисли да ћемо се задовољити тиме што ћемо бити ослобођени на крају, јер ћемо поднијети кривичне пријаве против свих“, изјавио је Милан Кнежевић, преносе Вијести.

Предсједник Вијећа Апелационог суда, судија Зоран Смоловић, рекао је да је сједница окончана, а да ће одлуку тог суда странке добити преко Вишег суда у Подгорици, а уколико одлуче да се пресуда укине, да ће странке добити њихов судски позив.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest