КОМУНАЛНО И НВО „ГЛАСНИЦИ НАДЕ“ ПОСТАВИЛИ ЛИМЕНЕ ПРЕГРАДЕ У БОКСОВИМА ЗА ПСЕ

|Боравак паса и других напуштених животиња у беранском азилу у Виницкој биће условнији, након постављених преграда.|

ДОО “Комунално” Беране је у сарадњи са НВО “Гласници наде” извршило постављање преко тридесет лимених преграда у склопу боксова за псе у Склоништу за смјештај и заштиту напуштених и изгубљених паса и осталих животиња у Виницкој.

Постављене преграде помоћи ће збринутим животињама у заштити од вјетра и хладноће, посебно у предстојећем зимском периоду.

НВО “Гласници наде” је покренула ову акцију у склопу пројекта “Заједно за добробит животиња” који је подржан од стране Управе за безбједност хране, ветерину и фитосанитарне послове и има за циљ едукацију грађана о све већем броју напуштених животиња.

ДОО “Комунално” Беране се захваљује НВО “Гласници наде” на иницирању и успјешној реализацији ове акције и надају се, како истичу, даљој успјешној сарадњи.

„Комунално предузеће је у претходном преиоду из својих средстава реализовало изградњу 45 кућица од квалитетног дебљег дрвног материјала за потребе смјештаја животиња у РЈ „Склониште за смјештај и заштиту напуштених и изгубљених паса и осталих животиња“. На овај начин смо показали колико нам је брига о животињама битна, када смо и поред свих финансијских проблема изазваних пандемијом Ковид-19, издвојили значајна средства за ову намјену“, саопштено је из овог предузећа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial