„KUČKI KRVNIK KOJI JE KUČIMA KLAO DJECU U KOLIJEVCI“ Kuči odlični: Kreću u potpisivanje peticije o izmještanju spomenika Mirku Petroviću!

Foto: Jutjub printskrin/ Radio Slobodna Evropa

U prepunoj sali Doma omladine na Ublima sinoć je donesena odluka da se formira Inicijativni odbor Kuča koji će pripremiti tekst peticije za izmještanje spomenika Mirka Petrovića iz centra Podgorice.

Sa skupa je poručeno da će se boriti svim pravnim sredstvima za ostavrenje svog cilja jer je Mirko Petrović, “kučki krvnik koji je u Kučima klao djecu u kolijevci”, prenosi „Borba“.

Podsjetili su da je DPS namjerno postavio taj spomenik kao osvetu Kučima koji su uvijek bili protiv Mila Đukanovića i njegove mafijaške klike.

Književnik Perivoje Popović kazao je da je postavljanje spomenika krvniku Kuča u centru Podgorice ustvari Treća pohara Kuča i da i stari i mladi treba da se udruže zajedno da se skupi što više potpisa za peticiju da se pitanje uklanjanja spomenika stavi na dnevni red neke sjednice Skupštine opštine.

Momčilo Vuksanović je poručio da krvniku Kuča nije mjesto na vratima Kuča i da se svim pravnim sredstvima treba izboriti za njegovo ukljanjanje sa te pozicije.

I Milisav Popović je naglasio da glas Kuča treba da se čuje i da je neophodno da se o zločinu Mirka Petrovića i njegove vojske mora javno govoriti.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest