ULCINJ: Pronađeno oružje i municija, krivična prijava protiv jedne osobe (FOTO)

Foto: Jutjub printskrin/ NOVA M

Ulcinjska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv A.C. (57) jer je pretresom kuće i prostorija koje on koristi pronašla više komada oružja i municije.

Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Ulcinju policija je izvršila pretres porodične kuće i drugih prostorija koje koristi A.C. (57) u mjestu Sukobin.

“Tom prilikom policija pronašla i oduzela pištolj marke Zastava M57, kalibra 7,62 mm sa oružim listom, uz okvir i pet komada municije u njemu, zatim dva komada pištoljske municije kalibra 9 mm, dva komada municije kalibra 22 mm, revolver, lovačku pušku, 135 čepova za ručno punjenje municije, 65 komada lovačke municije kalibra 12 mm, jedno pvc pakovanje i kutija sa sadržajem materije za koju se sumnja da je barut, 115 komada praznih patrona za lovačku pušku, tri kutije sa 260 komada kapisli za lovačku pušku, pribor za punjenje lovačke municije , 40 komada municije kalibra 7,92×57”, saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju koji je kvalifikovao krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, te je po njegovom nalogu protiv A.C. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Foto: MUP Crne Gore

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest