Лудило се наставља: Полицајац позван на разговор у станицу јер се фотографисао са Здравком Кривокапићем на јавном мјесту

Полицијски службеник из Подгорице Арсен Никочевић морао је да у полицији даје изјаву због тога што се фотографисао на јавном мјесту са мандатаром за састав нове Владе професором Здравком Кривокапићем.

Полицијски службеник из Подгорице Арсен Никочевић морао је да у полицији даје изјаву због тога што се фотографисао на јавном мјесту са мандатаром за састав нове Владе професором Здравком Кривокапићем!

Он се фотографисао са Кривокапићем испред Амбасаде Србије, па је послије тога позван у полицију да да изјаву због чега се фотографисао и објавио фотографију на друштвеним мрежама.

Никочевић је у службеној забиљешци навео да он није објавио фотографију на друштвеним мрежама, али да је тачно да се фотографисао са Кривокапићем испред Амбасаде и да у томе ништа спорно не види.

(Борба)

One thought on “Лудило се наставља: Полицајац позван на разговор у станицу јер се фотографисао са Здравком Кривокапићем на јавном мјесту

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial