MANDIĆ BACIO KARTE NA STO! Sedma uprava je rasadnik kriminalaca, tu leže ubice Zorana Đinđića i Duška Jovanovića

Andrija Mandić u večerašnjem duelu „otvorio je sve karte“ na sto i rekao da se ne plaši ni Belivuka ni Mljkovića ni Zvicera, jer je ona napravljena u Sedmoj upravi.

„Tu su i ubice Zorana Đinđića. Dobro znate o tome, a Duško Marković o tome bolje zna. Ta Sedma uprava je rasadnik kriminala. Tu su i ubice Duška Jovanovića. Vi ste vršeći vlast nanijeli ogromnu štetu Crnoj Gori. Pare i ovo što je pokradeno od građana može se vratiti kroz anti-mafija zakon ali krv više ne možemo da nadoknadimo, a neko mora odgovarati za to“, kazao je on.

Mandić je upitao Đukanovića kako je moguće da su bivša predsjednica Vrhovnog suda, predsjednik Privrednog suda i tužilac SDT-a, kao i sin policajca koji je bio na čelu SPO-a, a svi su bili povezani sa klanovima i korupcijom, i kako je mouguće da su oni vodeći kriminalci.

„To morate da objasnite. Mislim da su građani Crne Gore znali da nešto mora da se mijenja. To su strašne stvari. Što se tiče Sedme uprave i Vukašina Maraša, ja sam uvjeren da je to postojalo, a oglasiće se možda i ljudi koji znaju nešto više od mene. Ta Sedma uprava je dala dokumentaciju ubicama Zorana Đinđića. Ne znam jesu li tu bili Mile Luković, a gdje je bio Spasojević? Oni su imali dokumenta Crne Gore, a govore da su imali i legitimacije službe. A šta je sa mojim prezimenjakom koji je optužen za ubistvo Duška Jovanovića?“, pita se Mandić.

O ovome, kako navodi, moraju građani Crne Gore znati.

„Ne bih želio da izgovorim bilo koju laž ali mislim da je došlo vrijeme da se polože računi za ono što se dešavalo u prethodnih 30 godina“, kazao je Mandić.

„ANB bio uzoran stub bezbjednosnog sistema regiona“

Da  Sedme uprave nije ni bilo, oštro je demnatovao Đukanović i smatra da je ANB bio uzoran stub bezbjednosti

„Vukašin Maraš je jedan od najčasnijih profesionalaca koji je taj posao radio u bivšoj Jugoslaviji. U trenutku završenja njegove karijere, američka agencija mu je dala najveće časti. U jednom trenutku sam pogledao dosije klanova u Crnoj Gori. Dostavljen mi je da ga pogledam da bih znao na koje su lažne isprave oslonjeni ti ljudi. Zanimljivo, i jedan i drugi klan su imali lažne isprave države Srbije. Ako i vi i ja znamo kako funkcionišu bezbjednosne agencije, znamo da se isprave ne dodjeljuju bez protivusluge. Teško da je Crna Gora bila njihova kuća gdje su oni mogli bez kontrole raditi nezakonite stvari“, kazao je on i dodao da je ANB dugo vremena bio uzoran stub bezbjednosnog sistema regiona.

Tvrdi i da je bila partner informativnih agencija u svijetu ali danas nije u takvom stanju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest