Медојевић: Једини демократски и европски излазак из кризе – формирање техничке Владе за изборе, чишћење бирачког списка…

Mедојевић истиче да једино ДФ-у одговарају избори и зато их ДФ једини и помиње и да се власт не може успоставити преваром бирача и издајом политичких принципа.

Медојевић

Сасвим је природно да премијер Здравко Kривокапић, Демократе и УРА конвергирају политичком савезу са ДПС-ом, тврди предсједник Покрета за промјене и један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић.

Он је додао да су се потписници Споразума од 8. септембра сагласили са двије важне политичке одреднице које их спајају, а то је да се наставља унутрашња и спољашња политика ДПС-а, тј. да нема промјена и да је Демократски фронт, који је симбол помирења и промјена је заједнички непријатељ.

Овај политички постизборни инжењеринг је неодржив и погрешан из једног простог разлога – грађани за то нијесу гласали

– То су основни демократски принципи и у САД и УK, Њемачкој, Француској, Италији и другим земљама. Опасно је када Владу формира крупни капитал који спроводи политику и штити интересе глобалне дубоке државе и центара моћи ван Црне Горе. Зато је основни задатак ДФ-а да грађанима објасни о каквој се превари и издаји ради и да су држава и интереси грађана угрожени – рекао је Медојевић.

Медојевић каже да је зато једини демократски и европски излазак из кризе – формирање техничке Владе за изборе, чишћење бирачког списка, постављање политички неутралног менаџмента РТЦГ-а и смјена корумпираног и политички острашћеног СДТ-а и на изборе.

извор: портал дан

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest