MEDOJEVIĆ POZVAO JAKOVA DA SE OPREDIJELI: „Spajić se kriminalnim odlukama preporučio DPS tajkunima“

Foto: Jutjub printskrin/ Al Jazeera Balkans

Povjerenje koje je Jakov Milatović dobio od građana na izborima 02.04. sa sobom nosi ogromno breme odgovornosti za budući tok političkih procesa u zemlji, nagltvrdi lider PzP-a Nebojša Medojević.

On dodaje da ćemo uskoro vidjeti da li je Milatović kao predsjednik države spreman da ispuni očekivanja građana koji su ga birali.

„Građani nedvosmisleno žele demontažu bolesnog mafijaškog režima Đukanovića, promjene političkog kursa ili je Milatović spreman da bude sporedni igrač i saučesnik DPS tajkuna, švercera cigareta i kokaina koje u PES zastupa Milojko Spajić“, kaže Medojević.

Dodaje da je to jedino suštinsko pitanje za postđukanovićevu političku elitu.

„Spajić se svojim ponašanjem, protivzakonitim i kriminalnim odlukama kao Ministar finansija preporučio DPS tajkunima kao pouzdan partner koji je sklon kriminalu i korupciji i oni će ga svim silama gurati na ovim izborima. Lista koju Spajić bude nosio biće lista kontinuiteta sa Đukanovićevim režimom i sa kriminalom i korupcijom. Ista dilema je i pred GST Novovićem koji treba jasno da pokaže da ima iste kriterijume i prema Božoviću i prema Spajiću, za koga tužilac ima more dokaza da je besomučno i bezobzirno pljačkao budžet i novac građana Crne Gore i stekao višemilionsku korist. Pravo je vrijeme za prave ljude“, zaključuje Medojević.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest