Mihina žena skinula crninu, pa poručila dušebrižnicima: Ovo je način na koji ja tugujem! FOTO

Foto: Instargram Printscreen

Kada se suočimo sa najtežim životnim udarcima, sa gubicima dragih osoba koje ništa ne može da vrati, svako nosi svoju patnju i svoj krst onako kako najbolje umije i može. Arijana Mihajlović nedavno je izgubila supruga, Sinišu Mihajlovića, čoveka sa kojim je dobila petoro dece, i samo ona zna koliko to boli.

Lijepa Italijanka pokušava da pronađe utehu i bar malo ublaži tugu, a u tome joj pomažu ćerke, sinovi, unuka, roditelji i prijatelji. Siniša je uvijek tu, s njom, uspomene ni na trenutak ne blijede, zajedničke fotografije iz srećnih dana nižu se na Instagramu zajedno sa dirljivim porukama… Osmijehom krije tugu jer ne želi da je svijet vidi slomljenu, ali priznaje da se duboko u sebi bori sa osećanjima.

“Teško mi je da izrazim svoje emocije… To je moj stil, moj život, koji nikome od vas nije poznat. Volim da me uvijek vide nasmejanu, jaku, našminkanu i dobro obučenu, a u stvari moje srce plače, posebno kada sam sama. Ovo je način na koji ja tugujem. Ne znam da li je ispravno ili pogrešno, ali to sam ja”, otkrila je Arijana Mihajlović, uz sliku na kojoj blista.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest