Митрополит Јоаникије у недјељу на литургији у Саборном храму у Подгорици

foto: pogled.me

Овом приликом Високопреосвећени Митрополит Г. Јоаникије са свештенством Храма угостиће и уважене госте из Епархије бањалучке, протојереја Драгана Максимовића старјешину Храма Христа Спаса у Бања Луци, као и мр Немању Савића, диригента Српског Пјевачког Друштва ,,Јединство” са свим члановима овог Пјевачког друштва

У Саборном храму Христовог Васкрсења у Подгорици архијерејску Литургију у недјељу 24. јула 2022. године са почетком у 8 часова служиће Високопреосвећени Архиепископ цетињски Митрополит црногорско-приморски Јоаникије са свештенством и вјерним народом.

Овом приликом Високопреосвећени Митрополит Г. Јоаникије са свештенством Храма угостиће и уважене госте из Епархије бањалучке, протојереја Драгана Максимовића старјешину Храма Христа Спаса у Бања Луци, као и мр Немању Савића, диригента Српског Пјевачког Друштва ,,Јединство” са свим члановима овог Пјевачког друштва.

Овом приликом ће Српско Пјевачко Друштво ,,Јединство” из Бања Луке и храмовни Хор Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици Свети Апостол и Јеванђелиста Марко и свечано потписати повељу о братимљењу и сарадњи у областима и програмским садржајима на обострано задовољство.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest