НКТ МЈЕРЕ НЕ ВАЖЕ ЗА ЂУКАНОВИЋА И БОКЕШКУ МОРНАРИЦУ

Занимљиво је како мјере НКТ-а не важе када је у питању Мило Ђукановић, па тако већ мјесецима слободно и без последица путује ван земље и враћа се у њу, док је нпр. Андрији Мандићу и његовом братанићу запријећено карантином јер су били у Републици Српској.

Исто тако данас имамо дефиле Бокешке морнарице у част доласка хрватског предсједника Зорана Милановића, гдје су сва правила прекршена, али то није никакав проблем ни за НКТ ни за полицијске и судске органе који су држали Митрополита Амфилохија јуче шест сати у станици.

Ово показује сву дволичност НКТ и режима у Црној Гори као и какве су намјере положене у њихово дјеловање. Дочекивање хрватског предсједника подразумјева да може да се направи скуп који крши све мјере НКТ-а док литија коју организује Митрополит црногорско – приморски који столује на Цетињу подразумјева његово кривично процесуирање.

Исто тако Мило Ђукановић може да путује свуда и да се у земљу враћа без боравка у карантину док се Андрији Мандићу не дозвољава повратак без карантина чак ни ако има негативан текст на коронавирус. Не заборављамо ни то да су наши људи који тренутно бораве у Србији онемогућени да са негативним тестом дођу у своју земљу док је то омогућено онима из Приштине и Тиране.

Овакав вид дискриминације који се спроводи према православним архијерејима и према српском народу  показује да су ријечи патријарха Иринеја како режим у Црној Гори личи на онај у НДХ.

То доказује и Милановићева посјета у којој се Ђукановић трудио да буде већи католик од папе и већи Хрват од њега.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest