OBORILI I LANJSKI REKORD: Još se sedmoro ljudi bori za titulu „najljenijeg u Crnoj Gori“

JutjubPrintscreen/TV Nikšić
Rekord od 117 sati provedenih u ležećem položaju postavljen je na prošlogodišnjem takmičenju u ljetovalištu Brezna. Ovogodišnje takmičenje ušlo je u 21. dan u petak.

Sedmoro takmičara leže na strunjačama i takmiče se za željenu titulu „Najljenijeg građana“, a već su oborili prethodni rekord na natjecanju koje se svake godine održava u turističkom odmaralištu u sjevernoj Crnoj Gori.

Rekord od 117 sati provedenih u ležećem položaju postavljen je na prošlogodišnjem natjecanju u ljetovalištu Brezna. Ovogodišnje natjecanje ušlo je u 21. dan u petak.

“Svi se osjećamo dobro, odlično, nema nikakvih zdravstvenih problema, maze nas, preostaje nam samo da nastavimo ležati”, rekla je 38-godišnja Dubravka Aksić, pobjednica 2021. godine.

Natjecanje je pokrenuto prije 12 godina kako bi se ismijao popularni mit da su Crnogorci lijeni, rekao je Radonja Blagojević, organizator natjecanja i vlasnik odmarališta.

Sedmoro preostalih natjecatelja od početnih 21 do sad je ležalo više od 460 sati.
Stajanje ili sjedenje smatraju se kršenjem pravila i razlozima za trenutačnu diskvalifikaciju, ali natjecatelji imaju na raspolaganju 10 minuta svakih osam sati da odu na NJC. Natjecatelji smiju čitati, koristiti mobitele i prijenosna računala.

Filip Knežević iz sjevernog Mojkovca prvi put se natječe i rekao je da je uvjeren u pobjedu i osvajanje nagrade od 1000 evra.

„Ovdje imamo sve što nam treba, društvo je fantastično, a vrijeme brzo prolazi”, rekao je 23-godišnjak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest