Обрадовић (СНП) именован за државног секретара Министарства здравља

Вријеме читања < 1 минут

Он је претходно обављао функцију помоћника директора Фонда за здравствено осигурање, на чијем је челу био актуелни министар здравља Драгослав Шћекић, иначе потпредсједник СНП

Фото: Фејсбук

Функционер Социјалистичке народне партије (СНП) Владимир Обрадовић именован је јуче на сједници Владе за државног секретара Министарства здравља.

Он је претходно обављао функцију помоћника директора Фонда за здравствено осигурање, на чијем је челу био актуелни министар здравља Драгослав Шћекић, иначе потпредсједник СНП.

Медији су раније објавили да Обрадовић незаконито обавља двије функције, те да је био запослен на два радна мјеста са пуним радним временом иако прописи то не дозвољавају.

Он је наводно истовремено био вршилац дужности помоћника директора Фонда за здравствено осигурање у Сектору за јавне набавке и самостални савјетник за правне послове у Дирекцији за имовину Општине Беране.

То се, међутим, не може потврдити и доказати на сонову извјештаја о имовини и приходима, које као јавни функционер према Закону о спречавању корупције треба да доставља Агенцији.

Извор: Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest