ПОКАЖИМО ХУМАНОСТ-поштујмо наредбе

ПИР ПОЗИВА СВЕ ИМУЋНЕ ГРАЂАНЕ И ВЛАСНИКЕ ФИРМИ ДА ФИНАНСИЈСКИ ПОМОГНУ

Партија пензионера, инвалида и реституције ПИР, којој припадају они који су градили и изградили ову државу, да покажу хуманост и солидарност, како би се помогло најугроженијој популацији, старијим особама –пензионрима, како би се изборили и створиле предпоставке да се превентивно дјелује а и лијечи овај опаки корана вирус који је о јаду забавио скоро, малтене цјелокупну свјетску популацију..

Фото: са портала КОРЕНИ

Имамо позитивне информације, да су власници појединик малих и средњих предузећа, па и један број јачих привредних субјеката, већ показао своју солидарност и хуманост. Многи од њих, не желе ни да им се ни име фирме ни име власника не помене а дали су помоћ, јер не желе публиковање да су добротвори у овом несрећном времену у којој невољи су се нашли наши грађани као и грађани Европе и Азије, већ то сматрају нормалним, хуманим гестом и њиховом обавезом као неко ко може, треба и да покаже солидарност и хуманост, а изнад свега људскост у саосјаћају потребу за донацијим грађанима који су се нашли у невољи. Да су то донације за неке културне и спортске манифестације које радују грађане, свакако би као донатори, а то су многи показали на дјелу више пута, жељели и да им се помене и фирма и име власника.

ПИР позива и моли све власнике фирми које позитивно послују и имају могућности да се укључе преко Националног координционог тијела, да дају помоћ како би се помогло сиромашним, и оним грађанима који су или ће бити на удару вируса короне, а то је углавном старија популација, поготово они са респиративним проблемима.

Позивамо прије свега оне, полуписмене, бивше магационере, завариваче ауспуха, бивше конобаре, или оне који су на магарцима зарађивали новац, а сада се преко ноћи обогатили, постали милионери, да покажу бар мало и људскости и хуманости, јер онај одозго, БОГ- само ћути и гледа, а Он се жртвовао, страдао и погребен, само да би народ спасио.

Корона вирус или неки типове тог вируса, са страховитим смртним последицама, имало је човјечанство 1345 и 1346 године, који је однио 20. милиона људи, па 1720. године, 1820. године, па 1918 до 1920. године, познате по називу „Шпањолска грозница“, која је десетковала европско становништво, а страховиту пустош са смртним последицама је осјетила и Црна Гора. Но, недавно смо пребродили неколико типова вирус.

Шта је корона вирус, какав је то тип и вид епидемије и колико ће трајати, је малтене непознаница, знамо само онолико колико информација добијемо од медицинске струке, наше, европске и свјетске.

Но у сваком случају последице ће и текако осјетити грађани, привреда, валсници фирми па и држава у цјелини.

Поштујмо упуства Владе Црне Горе и Националног координационог тијела- ОСТАНИМО КОД КУЋЕ.

Не желимо да слушамо коментаре министра Кенана Храповића, јер он није љекар већ економиста, а на том мјесту углавном у свим свјертским државама сједе људи од струке, па многи од нас, љекари,медицинско особље, биолози, хемичари и други, више знају од Министра Храповића, од кога очекујемо да поднесе оставку, што би био људски и надасве морални чин, после преписке са докторском струком, а то је са Синдикатом доктора медицине. ПИР ПРЕПОРУЧУЈЕ- О С Т А Н И М О КОД К У Ћ Е, ради себе и других.

ПАРТИЈА ПИР-Момо Јоксимовић, предсједник

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest