POPISOM PRIKRILI SKY I „ŠEFA“! Kako to da istog dana kada se objavljuju prepiske o Milu i Kavčanima DPS skreće priču na popis?

Foto: Jutjub printskrin/FTV

Demokratska partija socijalista juče je saopštila da će bojkotovati popis stanovništva koji je trebao da počne danas. Razlozi su, navodno, neispunjenje uslova iz Sporazuma, koji su potpisali Vlada Milojka Spajića i opozicione partije.

Međutim, interesantna je vremenska paralela kada se DPS odlučio na ovaj potez. Oni, naime, skreću priču u potpunosti na popis stanovništva, znajući da će građani Crne Gore reagovati ukoliko se taj proces pomene, umjesto da se fokusiraju na juče objavljene prepiske sa SKY aplikacije u kojoj se, sudeći po porukama, može doći do zaključka da je bivši šef države i bivši lider DPS-a, potencijalno, šef Kavačkog klana, piše „Borba“.

Vijesti su juče objavile dio prepiske sa aplikacije SKY ecc, sa koje se vidi da se uhapšeni tajni agent, Petar Lazović, nalazi na slavlju Mila Đukanovića povodom rođenja njegovog unuka. Lazović, preko SKY aplikacije, obavještava navodnog šefa Kavčana, Radoja Zvicera, o atmosferi sa slavlja, ali i šalje poruke koje su jako opasne po crnogorsko društvo – da neće da daju državu, kao da je imaju kome dati.

Sve ove prepiske dolaze nakon skandaloznih transkripata Petra Lazovića i odbjeglog policajca Ljuba Milovića, gdje su planirali likvidaciju uhapšenog Mila Božovića i Vladimira Mandića.

S tim u vezi, jasno je zašto ova politička partija bira upravo ovaj tajming za plasiranje političke odluke i pokušaja odlaganja popisa, koji im je, na kraju, uspio. Očigledno je da bivšem šefu DPS-a baš i ne odgovara što su SKY prepiske objavljene u medijima, jer bacaju sumnju da je upravo on povezan sa jednim od najzloglasnijih kriminalnih klanova u Evropi.

Svakako, SKY prepiske se već neko vrijeme nalaze u tužilaštvu, a pitanje je hoće li SDT po njima reagovati.
pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest