Портпарол напустио Праву ЦГ и подржао Царевића

Овом приликом желим да  обавијестим јавност да сам због низа лоших одлука општинског одбора као и дјеловања руководства у погрешном правцу као и дјеловања нашег одборника у Скупштини општине Будва који је супротно изборној вољи грађана, донио одлуку о иступању из Праве Црне Горе – Праве Будве. Оно што зарад јавности желим да истакнем јесте да сам већ одређени временски период исказао апсолутно незадовољство курсом који је заузело и политичким одлукама које је донијело руководство Праве Црне Горе на државном, односно Праве Будве на локалном нивоу. Ово се посебно односи на напуштање одборника Праве листе “ Марко Бато Царевић – За будућност Будве” и гласање у СО Будве супротно изборној вољи грађана. 

Желим да напоменем како је више него очигледно да изборна воља грађана исказана на августовским изборима није испоштована од стране ПЦГ, а ако говоримо конкретно о нашем, о мом граду, о Будви, морам да нагласим како сам апсолутно огорчен одлуком одборника ПЦГ да не подржи извјештај који је поднио предсједник Општине Будва Марко Бато Царевић.

 Како се ради о изузетно угледном грађанину високих моралних и људских капацитета који је увијек био на располагању грађанима Будве морам нагласити како сам био апсолутно против овакве одлуке одборника ПЦГ, те је наведена одлука била само кап која је прелила чашу у односу на све претходне погубне одлуке руководства и функционера Праве Црне Горе, одлуке које су допринијеле озбиљном дистанцирању од програмских идеала који су били на снази до самих августовских избора, као и дистанцирања од оних људи са којима смо заједно изборили изборну побједу и који су у коначном легитимни представници власти у Будви.

За вријеме свог ангажмана у Правој Црној Гори упознао сам прегршт квалитетних људи, но вођен идеалима и принципима од којих не могу и нећу одступити ни по коју цијену једина могућа и разумна одлука била је иступање из Праве Црне Горе – Праве Будве која се оваквим гласањем изјаснила, односно ставила на страну оних који су претходне године грађанима Будве приредили својеврстан терор и прогон.

Када у коначном говоримо о мом личном ставу Марко Бато Царевић и његов кабинет представљају изборну вољу грађана Будве и свако довођење наведеног под знак питања за мене лично апсолутно је неприхватљиво. Правој Црној Гори – Правој Будви желим све најбоље у даљем политичком дјеловању.

Радко Гарчевић

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest