POZNATO STANJE BRUTALNO PRETUČENOG MUŠKARCA NA PALAMA: Udarali ga čim su stigli i na kraju na njega bacili betonsku ploču!

Foto: Jutjub printskrin/ Hayat Media BiH
Miloš P. koji je brutalno pretučen na Palama, i kome su dvojica nasilnika nenijeli jezive povrede, treutno je stabilno i kako kažu u bolnici niie životno ugrožen.

Za brutalni napad na Miloša osumnjičeni su i uhapšeni Miloš O. i Stefan S. sa Pala, koji su od ranije poznati policiji. 

Podsjetimo kako je saopštila policija Istočnog Sarajeva uhapšeni su pokušali da ubiju sugrađanina koga su brutalno pretukli, udarajući ga šakama, nogama, ali i sa trideset kilograma teškom betonskom pločom!
Prebijanje se odigralo juče oko 5 časova ujutro na Studentskom trgu u Palama, a navodno su i napadač ali i žrtva bili pod dejstvom alkohola i kafanska prepirka prerasla je u svađu i obračun u kojem je na kraju Miloša P. brutalno pretučen.

Nakon prebijanja Miloš P. je transporotvan u bolnicu „Srbija“ gdje su ljekari kosntatovali teške povrede.

– Pacijent je trenutno na dijagnostici, stabilnih je vitalnih parametara i nalazi se van životne opasnosti – kazao je sagvronik iz bolnice za medije iz Republike Srpske.

Inače uhapšeni Miloš O. i Stefan S. imaju bogat kriminalni dosije i dovodili su se u vezu sa planiranjem ubistva Damira Ostojića Šijana, koji je izrešetan 5. septembra 2018. godine u Banjaluci. Zbog tog slučaja obojica su mjesecima bili u pritvoru iz kojeg su pušteni u nedostatku dokaza, a u međuvremenu je protiv njih obustavljena istraga za taj zločin.

Obojica su operativno označeni kao članovi automafije sa Pala, a u istrazi Šijanovog ubistva dovođeni su u vezu sa krađom automobila koji je korišten u ubistvu, te krađom registarskih oznaka koje su postavljene na to vozilo, koje je nakon zločina spaljen.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest