PROGLASILI GA MRTVIM: Slobodan Marjanović demantovao da je ubijen u Kolumbiji

Printscreen

„Ja sam Slobodan Marjanović, živ sam, nisam ubijen u Kolumbiji“.Ovim riječima, Kuriru se obratio Slobodan Marjanović, čija je fotografija proteklih dana objavljina na potralima i televizijama, kao slika ubijenog Slobodana Marjanvoića u Kolumbiji.

Podsjetimo, državljanin Srbije Slobodan Marjanović (40) u nedelju je pronađen mrtav u Kolumbiji pored puta. Mediji iz te države prenose izjave istražitelja koji navode da je usmrćen sa tri hica u glavu, a potom bačen pored auto-puta, kao i da se sumnja da je Marjanović likvidiran u kriminalnom obračunu.

Agonija nekoliko godina mlađeg Slobodana Marjanovića iz Požege, počela je samo nekoliko dana kasnije, pošto su najprije mediji u Kolumbiji, a potom i domaći počeli da objavljuju njegovu fotografiju kao sliku ubijenog.

– Zovem se i prezivam isto kao čovjek za kog su mediji javili da je ubijen u Kolumbiji, ali nismo isto godište niti sam ja rodom sa Žabljaka. Živ sam, kod kuće, a fotografija koje je greškom objavljena je moja. Nikada nisam bio u Kolumbiji – kaže Slobodan Marjanović.

Prema njegovim riječima, bio je šokiran kada su mu prijatelji javili da je njegova slika objavljena kao fotografija čoveka koji je surovo likvidiran.

– Nije mi svejedno, naročito jer je mjesto u kom ja živim malo, vijest se gotovo odmah prenijela. Na jednoj televiziji čak su i sinoć istu moju sliku prikazali dok je išao prilog o ubijenom čoveku u Kolumbiji – dodaje Marjanović.

(dan)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest