PUTINU SPREMAJU NEŠTO MNOGO GORE OD UKRAJINE! Američki političar otkrio na koji način će SAD pokušati da nanesu štetu Rusiji

Foto: Jutjub printskrin/The Telegraph
Sjedinjene Države će pokušati da nanesu štetu Rusiji preko Bliskog istoka i centralne Azije uz pomoć terorista zbog neuspjeha u Ukrajini, rekao je Pol Krejg Roberts, zvaničnik Bijele kuće za vrijeme administracije Ronalda Regana, u intervjuu za Dijalog radi Jutjub. kanal .

– Ako Sjedinjene Države mogu da nokautiraju Iran, onda će biti moguće transportovati teroriste u Centralnu Aziju i samu Rusiju – rekao je on.

Prema Robertsovim riječima, Amerikanci namjeravaju da stvore Rusiji „mnogo veću pretnju od Ukrajine“.

Ranije je direktor ruskog FSB Aleksandar Bortnikov rekao da je Zapad od Ukrajine napravio platformu na kojoj teroristi i plaćenici uče metode savremenog ratovanja.

Pored toga, Aleksej Liženkov, zamjenik direktora Odjeljenja za nove izazove i prijetnje Ministarstva spoljnih poslova Rusije, primjetio je da Sjedinjene Države nastavljaju da održavaju „bliske kontakte” sa teroristima iz ISIS-a i Al-Kaide, pretvarajući se da se bore protiv njih. Prema njegovim riječima, zbog akcija Vašingtona , zemlje Centralne Azije su u opasnosti od širenja terorističke prijetnje.

pogled.me

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest