Радост дјеци крила даје! Прослављен Дан вртића “Радмила Недић“ (ФОТО/ГАЛЕРИЈА)

Фото: Поглед

Мали креативци, маштовити и разиграни наша су снага и будућност, казала је Гојковић.

Фото: Поглед

Полазници и запослени у предшколској установи “Радмила Недић“ обиљежили су Дан вртића, организујући свечану приредбу . Учешће су узели полазници предшколских група који су су са својим васпитачима припремили тачке.

Директорица вртића Марина Гојковић казала је да је поносна на све учеснике програма и да сви родитељи треба да буду поносни на мале, велике људе који су уљепшали двориште вртића.

” Данас сте били свједоци само дјелића онога што се ради у нашем вртићу. Све ово не би било је могуће да није наших полазника који су мали креативци, маштовити, разиграни наша снага и будућност свих нас. Не би било могуће и да нема тимског рада читавог колектива наше установе на челу са васпитачицама” казала је Гојковић.

Малишани који на овај начин прослављају крај свог дружења у вртићу публици су се представила различитим музичким, рецитаторским и глумачким тачкама, па двориште ове предшколске установе врцало од радости и љепоте.

ЈПУ “Радмила Недић” једина је предшколаска установа у Беранама, а рад са дјецом поред централног вртића организован и у подручним одјељењима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest