Распоп Мираш добио „конкуренцију“: Нови „перформанс“ Чиргића на Цетињу

Честим, скаредним иступима у јавности Чиргић and co озбиљно пријете да угрозе „популарност“ НВО ЦПЦ и њиховог предсједника Мираша Дедејића, који годинама уназад увесељавају јавност невјештим имитирањем православног свештенства. Сада је, изгледа, вријеме за „пророке“ лажног писма – „чиргилице“

Осиромашено и опустјело Цетиње, по свему судећи, добило је нову „циркуску трупу“.

Наиме, нови „перформанс“ на улицама Престонице организовали су челници гротескног“ ФЦЈК – факултета „за два слова“, Аднан др (без мр?) Чиргић, Бобан Батрићевић и Александар Радоман.

Честим, скаредним иступима у јавности Чиргић and co озбиљно пријете да угрозе „популарност“ НВО ЦПЦ и њиховог предсједника Мираша Дедејића, који годинама уназад увесељавају јавност невјештим имитирањем православног свештенства.

Сада је, изгледа, вријеме за „пророке“ лажног писма – „чиргилице“.

„ФЦЈК се не повија као трска пред великосрпским вјетровима који дувају из Владе у Подгорици“, урлао је Чиргић на одушевљење окупљених, који су транспарентима демонстрирали „познати цетињски хумор“ (not). Поручио је да између њих и Весне Братић и њеног министарства „не може постојати компромис и сарадња“. 

Присјетио се Чиргић и „белведерског ратишта“, када је власт „гуменим мецима, багерима и сузвцима разгонили голоруке грађане који су бранили образ своје државе“, и обећао истрајну борбу против „руских агената“, „кориташа из институција“…

„Превише је труда уложено у ову установу да би је препуштили Вучићевим пионима за једнократну употребу”, ускликнуо је Аднан, „џентлменски“ поручујући министарки Братић да се “батали притисака”.

Ин4с

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest