Небојша Медојевић: „Шта ја знам, мене интересује само фотеља“

Вријеме читања 3 минута

САЛДО У БЕЗБЈЕДНОСНОМ СЕКТОРУ ЈЕ НУЛА!

Након годину дана од када безбједносним сектором управљају представници глобалне дубоке државе из другосрбијанског таблоида Вести, ситуација је следећа:

 1. Министар полиције одбија да изврши одлуку Владе
 2. Дирекор полиције одбија да изврши наређење Премијера чији је службеник
 3. Директор АНБ изабран незаконито без сагласности Одбора за безбједност и Скупштине
 4. Директор АНБ објавио имена резидената ЦИА и кодна имена операција ЦИА
 5. Премијер више пута одбија своју уставну и законску обавезу да дође на саслушање на Одбор за безбједност
 6. Полиција и тужилаштво више од 5 мјесеци не могу да се изјасне о околностима смрти високог полицијског функцинера из Улциња
 7. У мају мјесецу 2021 из складишта у слободној зони Луке Бар шверцована 94 шлепера цигарета
 8. Неко из врха државних структура је дојавио власницима 1500 кг кокаина да не долазе по робу и тако провалио међународну операцију вођену мјесецима
 9. Товар од 1500 кг кокаина није унистен! Зашто?
 10. Координатор координатора свих служби је јавно оптузио бившег помоћника директора полиције, да је утицао да се Беливуку укине забрана уласка! И никоме ниста! Нема истраге нити процесуирања одговорних за тежак безбједносни пропуст који је довео до више убистава у Црној Гори!!
 11. Ниједан високи функционер ДПС за кога су постојале основане сумње да су злоупотребом положаја и корупцијом стекли милионе еура, није ухапсен нити оптужен!
 12. Власник Прве Банке је изнио сву документацију о спорним трансакцијама банке ван земље!
 13. Представник НВО сектора јавно се хвали да сарађује са обавестајном службом једне стране државе!!!
 14. Није покренута ниједна интерна истрага у полицији, о богатству бивших челних људи полиције, који имовину не могу објаснити својим легалним приходима!
 15. Нема истраге о прању пара Ђукановића преко Пиреус Банке, које је материјалним доказима до краја расвјетлио проф Душко Кнежевић
 16. Није расформирана параполицијска јединица у полицији, са специјалним овлашћењима. Којом и даље командује Зоран Лазовић и која не полаже рачуне никоме.
 17. Није ухапсен ниједан од организатора шверца цигарета, нити кључни људи који деценијама омогућавају логистику овог шверца
 18. Нијесу отворени тајни досијеи УДБЕ и АНБ
 19. Није предлозен НИЈЕДАН стратешки документ о реформама у сектору безбјендости
 20. Није спроведена истрага нити процесуиран Предраг Босковић за злоупотребу МОД, за финансирање пројеката ДПС
 21. Нико из МОД није процесуиран за складиштење 60кг кокаина у војним складиштима и покушај шверца преко војног брода Јадран.
 22. Нико није покренуо истрагу, како се годинама у МУП прало више милиона еура преко лажних фактура из афере КЛАП И ВАРДАР!
 23. Нико није спровео истрагу пласмана ИРФ и око 500мил еура ненаплативих кредита датих тајкунима ДПС
 24. Нико није направио истрагу о улози Привредног суда и његовог Предсједника у афери КЛАП и ВАРДАР гдје се преко лажних стечајева опрало више десетина милиона еура!
 25. Нико није спровео истрагу о уплатама од по 50.000 еура преко једне банке за чланове Националног Координациог тима за пандемију!
 26. Ко је допустио да један од вођа руске мафије дође у октобру 2021 у Црну Гору и да са својом екипом борави у Тивту? Свака безбједносна процјена би указивала на неопходност забране уласка. Ради се о самом врху руске мафије. Многе дрзаве ЕУ и Русија су им забраниле улазак.
 27. Нико није истразио одговорност надлезних структура у полицији, АНБ, тужиластву и судовима око организованих бјекстава челника нарко кланова из Црне Горе
 28. Нико није ни помислио да отвори истрагу о прању новца преко интернет он лине игара на срећу !
 29. Нико није саслусао савјетника Координатора свих кординатора свих слижби, гдина Лаковица на околности његове тврдње да се Координатор бави контектним истрагама чиме флагрантно крши Устав и законе. Директно се мијеша у истраге и даје инструкције кога хапсити, а кога не.

Све у свему САЛДО ЈЕ НУЛА.

Али шта ја знам. Мене интересује само фотеља.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest