Са Оксфорда „ударио“ по Србији: Кривокапић оптужио Србију да се мијешала у изборе у Црној Гори

Фото: Поглед

Одлазећи предсједник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић оптужио је Србију да се мијешала у изборе у Црној Гори! На предавању на Оксфорду „Политика и етика“ казао је да је којим случајем имао ментора његов политички вијек трајао би знатно дуже.

Фото: Поглед

Зашто кажем да је мањинска влада и превара и корупција и политичка крађа. У Црној Гори а све што налазите изговоре ви ћете наћи у Шведску и Италију у којој постоји мањинска влада. Волео бих да смо ми Шведска и уређена држава, али ми нисмо то. Ми се први пут после 75 година налазимо у демократској транзицији. Ово је превара изборне воље грађана од 30.августа. Ту су била два референдумска питања – да ли ће да и даље влада ДПС и друго да ли ће неко моћи да отме имовину некога па макар то била и Црква. Народ је јасно рекао, доста је било ДПС-а, нећемо да Закон о слободи вероисповести унизи било коју слободу вере. Зашто кажем да је мањинска влада превара, све је договорено у Рогамима и Београду, и ово је један од начина заташкавања афере банана. У контејнеру банана дође и одређена количина дроге. О утицају Београда бих могао да причам, али не желим да не би утицало у изборе у Србији, иако су се они мешали у изборе у Црној Гори – казао је Кривокапић, додајући да је прихватио да има ментора, он би трајао ко зна колико.

– Матица већине Срба из Црне Горе није Београд. Овде се ради о једном јасном приступу одређених диктаторских приступа на простору Западног Балкана. Никада се ни са ким нисам састајао тајно. Сви ови политичари оду и јавно и тајно до Београда. Ја сам отишао 3. новембра и знам да ми је то опроштајна посета – рекао је Кривокапић.

Извор: Новости

One thought on “Са Оксфорда „ударио“ по Србији: Кривокапић оптужио Србију да се мијешала у изборе у Црној Гори

  1. Koj je ovo OLOS? DA LI OVAJ COVJEK IMA I MIKRON MORALA U SEBI? DOSAO SI NA LEDIMA DFa. A VEC 3 SEP.SI IM OKRENUO LEDA . SRAM DA TE BUDE PO BILION PUTA. ZA SVE STO TI SE DESAVALO OKRIVIO SI DF.NIJESU TEBE I TVOJU PORODICU , DJECU HAPSILI I I:MISLJALI DRZ.UDAR.SAMO TI JE DF TREBAO U 2H POSLE PONOCI. KADA SI VIDIO DA TI NE MOZE PROCI DA SE NE OBAVI HIROTONISANJE NA CT. TVOJI SEKULOVIC , BRDANIN I ABAZOVIC SU BILI DA SE NE ODRZ.HIROT.NA CT. KAO I SPAJIC KOJI JE BIO U ISTOM KOSU SA VAMA.BILI STE PYIPREMILI PREVARUNDA IDU AMBULANTNIM KOLIMA PATRIJAH I MITROPOLIT. A DOGOVOR SA BANDOM I MILOM DA SE SVA AMBULANTNA KOLA KONTROLISU..CERKU SU UDAO ZA MOMKA IZ CUPRIJE , BAHATE SE PO BG. A TI KAZES DA TI JE TO OPROSTAJNI PUT U SR. BIO. SRAM DA TE BUDE PRIJE NEGO SI SE KANDIDOVAO ZA PREM.NON STOP SI OGOVARo AMFILOHIJA SRAM DA TE BUDE NESOJU JEDAN..GDJE JE TEM.UGOVOR ? STIDI SE KLANJAS SE MILU I FASISTICKOM NATU. BOGU PLATIO SVE GREHOVE. TI SI LAZNI VJERNIK , IBACEN KAO SPIJUN DA SE LAZNO KRSTIS. ZASTO SI ISPRED HRAMA U PG SKIDAO CIPELE. NIJE TO DZAM8JA PREVARANTU NAD PREVATANTIMA.SAMO SU TI KRIVIDF,SRBIJA I RUSIJA. DA LI TI JE KRIV I BOG KOJI JE STVORIO RUSE ISRBE.BIJASE TI PLEMIC IZ CUCA. PI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest