SARADNICI POZNATOG TURSKOG MAFIJAŠA LIKVIDIRANI U GRČKOJ: Novi detalji brutalnog ubistva 6 muškaraca u Atini

Foto: Tviter printskrin

Isplivali su novi detalji brutalne egzekucije šestorice muškaraca u primorskom grčkom gradu Artemida koji se nalazi 20 kilometara od Atine.

Policija je u utorak pretresala kuću u kojoj su boravile žrtve kako bi eventualno otkrila tragove koji mogu da rasvijetle motiv sačekuše i da dovedu do identifikacije žrtava, prenosi „Protothema“.

Lokalni mediji nezvanično navode da su likvidirani muškarci nedavno počinili ubistvo u Francuskoj, a nakon toga pobjegli u Grčku gdje su ubijeni od strane rivalske turske bande. Istražitelji smatraju da je najvjerovatniji razlog masakra sukob između dvije kriminalne grupe sa sjedištem u Turskoj koje se bave trgovinom drogom.

Policija posebno razmatra mogućnost da je muškarac ubijen u Francuskoj navodno bio član jedne od dvije grupe. Nakon ubistva, prema nezvaničnim informacijama, počinioci su napustili Francusku i došli u Grčku kako bi našli utočište. Istražitelji smatraju da su ih potom iz osvete pogubili pripadnici rivalske kriminalne mreže.

Proverava se da li je Turčin koji je u ponedeljak uhapšen na aerodromu povezan sa masakrom i to zato što je navodno rezervisao kartu sat vremena nakon višestrukog ubistva, a sa druge strane jer su u njegovom prtljažniku pronađene čaure koje su pronađene i na mjestu zločina.

Turski mediji navode da su šestorica mrtvih navodno bili saradnici Barisa Bojuna koji je ranije bio umješan u seriju oružanih napada u Turskoj. Bojun je poznat po tome što je osnovao bandu ubica na motociklima koja je navodno djelovala širom Evrope i za koga se vjerovalo da je povezan sa političkim krugovima u Turskoj.

Sada živi u Italiji kao bjegunac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest