HRVATICA OPTUŽILA KUMA ZA SILOVANJE, ON IZNIO ŠOKANTNE PODATKE: Nije tačno, dobrovoljno smo imali odnose u troje

Foto: Jutjub printskrin/ МиљковићSRB

Dvojica osumnjičenih za silovanje žene u Hrvatskoj žalili su se na rješenje o sprovođenju istrage.

Činjenica da je Županijsko državno tužilaštvo pokrenulo istragu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protiv polne slobode na štetu jedne žene na istoku Hrvatske, nikako se nije svidjjela osumnjičenom dvojcu D.M. i A.S, koji su odlučili da ulože žalbu na rješenje o sprovođenju istrage i na rješenje o tajnosti iste, prenosi „Jutarnji“.

Obojica osumnjičenih negiraju krivicu i činjenični opis djela koje im se stavlja na teret i koji smatraju nejasnim i nerazumljivim. Terete se da su lani putem prisile i bez pristanka izvršili polni odnos sa oštećenom, a s kojom je prvoosumnjičeni čak u kumskim odnosima.

– Mi već duže vrijeme praktikujemo seks u troje. Prije tog inkriminisanog događaja dobrovoljno je stupila u polni odnos sa mnom. I to je nesporno jer na njoj nema ozlijeda, niti tragova nasilja, a kamoli prisile. Da je to što tvrdi istinito ne bi to prijavila tek nakon nekoliko dana. Nije logično da bih ja nju prisiljavao na seks jer seks već duže vrijeme ja i ona praktikujemo sa njenim suprugom – tvrdi kum oštećene D.M. aludirajući time na istinitost žrtvine prijave.

Županijski sud, uprkos iscrpnim žalbama osumnjičenih, smatra žalbe neutemeljenima. Iduće je na potezu tužilaštvo od koga zavisi hoće li slučaj dobiti nastavak u vidu optužnice.

Ako bude podignuta optužnica, a potom eventualno dođe i do osuđujuće presude, D.M. i A.S. prijeti od tri do 15 godina zatvora.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest