ŠEŠELJ DOBIO PISMO KOJE GA JE UZDRMALO Pročitao ga u programu uživo i saopštio odluku koju je donio (VIDEO)

JutjubPrintscreen/Happy

Predsednik SRS dr Vojislav Šešelj izjavio je da će promijeniti naslov knjige koju je najavio o Jakovu Milatoviću posle vajber poruke koju je dobio njegov sin od jednog gospodina iz roda Milatovića.

Šešelj je rekao da nije imao namjeru da uvrijedi bratstvo Milatovića, prenosi Alo.

Lider radikala je pročitao poruku u cjelosti:

„Pomaže Bog, gospodine Šešelj. U jednom od jutarnjih programa TV Hepi Vaš otac Vojislav je najavio novu knjigu pod nazivom „Šćepan Mali, Zeko Mali i Jakov najmanji od crvenih Milatovića“. Prije nego što išta kaže za Milatoviće morao bi da zna da su isti ti Milatoviće, morao bi da zna da su isti ti Milatovići moj prađed Petar, prababa Ljubica i đedov rođeni brat Mrkoje ubijeni baš od metka crvenih koji nijesu bili Milatovići. Te podatke možete naći u knjizi „Pakao ili komunizam u Crnoj Gori“ na 34. strani. Kako staviti u isti koš ubice i žrtve, tada jednu uglednu porodicu jednog učitelja iz Bjelopavlića, mog prađeda Petra koji je imao šest sinova, mnogo zemlje, zlata i mlin i one koji su ih ubili i opljačkali? Ostavili su djecu bez roditelja i opljačkali su svo zlato koje su našli u kući. Milatovići su, takođe, branili manastir Ostrog od Turaka – moj direktni predak Mrkoje i njegova braća i učestvovali su drugim istorijskim bitkama. Mislim da bi Vaš otac prvo trebalo da se upozna sa Milatovićima i našim plemenom, njegovim junaštvom i stradanjem, pa tek onda da na njega stavlja bilo kakve etikete. Ja imam dvije knjige od Vašeg oca sa posvetom, koje ću Vam poslati u prilogu. Kada sam kupovao knjige na Sajmu, da li sam i ja bio crven? Ja cijenim borbu Vašeg oca u Haškom tribunalu, kao i ostale njegove podvige, ali me je mnogo uvredila i uzdrmala njegova najava nove knjige. Nadam se da ćete ovo pismo proslediti gospodinu Vojislavu i da će on promijeniti naslov – iz istog izbaciti Milatoviće, a pogotovo prefiks „crveni“. Srdačan pozdrav i sve najbolje Vam želim u Vašoj političkoj karijeri.“

Šešelj za Hepi kaže da ga je pismo uzdrmalo, ali ističe da nije imao zlu namjeru i da zna da su Milatovići velika i časna porodica, ali da je bilo i „ponekih crvenih poput Jakova“.

Predsjednik SRS će, ipak, promijeniti naslov i knjiga će se zvati:“Šćepan Mali, Zeko Mali i Jakov najmanji, koji je obrukao časni rod Milatovića“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest