SKANDALOZAN GOVOR ERAKOVIĆA U BARU! To nijesu naše komšije i prijatelji, nego izdajnici!

Foto: Jutjub printskrin/ CdM Portal

DPS vodi kampanju u susret unutatpartijskih izbora. Nakon sjevera, preselili su se na jug. Međutim, sinoć u Baru kandidat za potpredsjednika DPS-a Jevto Eraković imao je krajnje skandalozanu izjavu, prenosi „IN4S“.

Eraković koji je između ostalog, da se podsjetimo, kvadrat stana u prestižnom kvartu u Podgorici plaćao po 146 eura. Građani, kojima se obratio i obraća, ne bi mogli tu kupiti stan ispod 1.500 eura po kvadratu.

On je kazao da njihovi politički protivnici “nijesu niti naše komšije, niti prijatelji koji su zaluđeni različitim idejama, nego su oni svojevrsni izdajnici koji rade u interesu drugih država”.

“Susrećemo se sa nečim što nije svojstveno nijednoj drugoj državi – moramo da se borimo za očuvanje države koju smo mukotrpno stekli, zahvaljujući jednom svojevrsnom ratu koji se vodi protiv Crne Gore”, kazao je Eraković u Baru i dodao:

“Oni ljudi koji rade za interese druge države, a protiv svoje, nećemo zvati nikako drugačije nego izdajnicima. To nijesu niti naše komšije, niti prijatelji koji su zaluđeni različitim idejama, nego su oni svojevrsni izdajnici koji rade u interesu drugih država”, rekao je on.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest