СЛАВКО ПИСАО БОГУ: Зашто си дозволио да клерофашистичка пошаст из српских кужина ускочи у наше ткиво?!

Он није прескочио ни да критикује рад актуелне Владе, истичући да је воде „рукољубови калауз мајстори или наводне експертске самопоштапалице“

Славко Мандић

У својој најновијој колумни власник Скала радија, Славко Мандић, направио је одређени искорак у смислу концепције сопственог „полемичког“ исказа. Наиме, Мандић је „прекорио“ ни мање ни више него Бога, коме је замјерио што је дозволио да се, како је рекао, „пошаст великоклерофашистичка из разноразних српских кужина“ ушуња у „наше ткиво“.

„Што ли је Бог толико Богу згријешио па самога себе казнио да изгуби, макар и за кратко, чуло укуса, смисла, чуло разума и људскости, чуло чојства, чуло храбрости и естетских вриједности, па да није осјетио да међу нас шаље зло śеме из чије ће клице исклијати мржња, пакост, зло људско и незнање, пизма и глупост сразмјерно само властитим ликовима и њиховим (не)дјелима. Или је творац на трен обневидио, јер му је упао какав трун у око док се обртао да види што се то у балканској земљи чини, баш у тренутку када се ова пошаст великоклерофашистичка из разноразних српских кужина подмукло шуњала да ускочи у наше ткиво и да нам, попут најстрашнијег малигног тумора црпи снагу и разара духовност. Ето га њему да мисли и смисли одговор. Стадо га чека прилично раштркано по посијаним пашњацима пакла и прежива. А што би друго до у колоне по неколико са наученим кратким пјесмарицама исписаним по рукама да се поśете кад зашкрипи“, поручио је Мандић.

Он није прескочио ни да критикује рад актуелне Владе, истичући да је воде „рукољубови калауз мајстори или наводне експертске самопоштапалице“.

Посебан осврт је имао на министарку Весну Братић којој је замјерио смјене одређених функционера и присталица бившег режима, али и на премијера Здравка Кривокапића и министра Владимира Лепосавића.

„Четворомандатна жена четник, по властотом казивању, предњачи у том науму. Што мање знања, то више ћерања. Не би ли излијечила комплексе и додворила се власницима њене душе, али и министарских позиција и завриједила да остане што дуже. Е хоће ли, питање је. Јер, како ствари стоје, тешко да ће Рукољуб (општенародни израз за шефа нечега, пр. аут.), послије удара на миљеника Лепосавића, за кога се у Сребреници ништа страшно није десило, и којега је због тога Он (читај Рукољуб) лично похвалио на śедници генералног апостолата, крњег додуше, њој опростити то што у његово име чини а што је у супротности са европским ставовима које напрасно мора да подржава. Јер, она јесте омиљени четник Српске православне цркве, па чак и врховног апостола, иако је није он поставио, него олтар свети, али што је странцима много, много је и њему самоме. Невољно свакако, али сила Бога не моли“, нагласио је Мандић у својој колумни, гдје је посебно похвалио смијењену директорицу подгоричке Музичке школе “Васа Павић” Зоју Ђуровић.

„У међувремену је жена четник смијенила директорицу подгоричке Музичке школе “Васа Павић” Зоју Ђуровић, којој је ускоро истицао четворогодишњи мандат. Четвороручица није жељела да часи ни час. Зоја је Црногорка! Па зар има већег гријеха и разлога за смјену? Нема, свакако“, закључио је Мандић.

3 thoughts on “СЛАВКО ПИСАО БОГУ: Зашто си дозволио да клерофашистичка пошаст из српских кужина ускочи у наше ткиво?!

  1. Svi pravoslavci iz Crne Gore su Crnogorci i Crnogorke srpskog, ne srbijanskog porijekla, kako to komunisti uporno predstavljaju, a umišljena Zoja Djurović je niko i ništa, ko zna odakle se dovukla i njeno porijeklo je nepoznato, sigurno nije Crnogorka.

  2. A Slavko Mandić, polupismena spodoba u flanjeli, Mirkov je brat, koji ga je upozorio da se pomjeri da ga ne bi zakačio metak – Mirko, pazi metak. Hvala, Slavko opet si mi spasio život. Dok je nama ovakvih Slavkova i Mandić ništa nama ne može fašizam. Samo da ne pobrka antifašizam, fašizam i komunizam.

  3. Gospodja Zoja Djurovic je iz Podgorice, baka joj je Hercegovka. Završila je nižu, srednju muzičku školu i Muzičku akademiju u Beogradu u klasi pokojne Darinke Matović. Toliko u muzici, ali nije ništa postigla, sem u politici i to kao poslušnik i izvršitelj DPS-a i ostalih satelita i ništa značajno nije uradila kao direktor škole, sem da guči parite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *