СНП: Саопштење за јавност

СОЦИЈАЛИСТИЧКА НАРОДНА ПАРТИЈА ЦРНЕ ГОРЕ

(23. јун 2020. године)

Прича о великој Србији је још само у сновима и ријечима одлазећег диктатора. Чак ни један политичар у Србији не машта о овој идеји. Призива је човјек који нема више шта да понуди грађанима Црне Горе.

Све најгоре је дошло у нашу државу захваљујући његовој владавини: нема дана да не осванемо у међународним извјештајима и на страницама свјетских новинских издања као земља корупције и криминала, нерасвијетљених убистава. Чувени смо и као држава која хапси и приводи свештенике и политичке неистомишљенике. Извозимо у Европу и свијет наше брендове у виду „Снимка“ и „Коверте“, новинари се пребијају и приводе, док се пале и ломе аута како представницима седме силе, тако и свештеницима. То је тренутна слика наше државе захваљујући владавини актуелног режима, којем Европа никада није била циљ, већ искључиво пуко остајање на власти.

Социјалистичка народна партија је сигурна да је вријеме за неку нову, богатију државу, са већим стандардом и бољим условима за живот. То је могуће само уколико смијенимо власт на челу са ДПС-ом. Једино решење за нагомилане проблеме је да дође до демократског изјашњавања грађана на изборима, који се морају одржати у фер и демократској атмосфери. Власт се коначно мора помирити са чињеницом да су смјењиви, као чињеницом да демократију и европску Црну Гору не могу зауставити ни полицијски кордони, ни репресија, политичка корупција, уцјене или притисци.

СНП наставља са својим активностима, и свуда и на сваком кораку, свим демократским и легитимним политичким средствима боримо се да до промјена у Црној Гори дође. И даље сматрамо да је јединствен опозициони наступ побједничка варијанта.

Поручујемо и овога пута да, уколико не дође до тога, у потпуности смо спремни и за самосталан наступ, ако се створе могућности за одржавање избора. Наш задатак је да допринесемо да се власт промијени и да грађанима Црне Горе донесемо неки нови, бољи живот.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest