СНП: Синоћ је у Беранама одржана сједница општинског одбора СНП

Вријеме читања 2 минута

СОЦИЈАЛИСТИЧКА НАРОДНА ПАРТИЈА ЦРНЕ ГОРЕ

Саопштење за јавност

(2. јул 2020.године)

Синоћ је у Беранама одржана сједница општинског одбора СНП, којом је присуствовало руководство партије на челу са предсједником Владимиром Јоковићем, потпредсједницима Драгославом Дадом Шћекићем и Драганом Ивановићем, и секретаром ИО СНП ЦГ Драганом Вукићем.
Једногласно је закључено да берански општински одбор даје свој максимум у испуњавању партијских обавеза и спровођењу програмских циљева и у том правцу је добио пуну подршку руководства партије.

Када је ријеч о даљим активностима, поздрављени су напори да се пројекат стварања „европске Колумбије“ у нашој држави побиједи и да Црна Гора што прије постане нормална држава. Одбачене су излизане флоскуле да СНП са остатком опозиције угрожава државу и још једном подвучен недвосмислен став наше партије да управо ми штитимо државу, независност и постојање Црне Горе.

Такође, једногласан је закључак да наша партија својом моралном и одговорном политиком има задатак да заустави економски, морални и сваки други суноврат, до којег нас је довела актуелна политика ДПС-а, СД-а и БС.

Општински одбор у Беранама је послао недвосмислену поруку да је јединствена листа модел сигурне побједе и прије избора, уз поруку да заједничко дјеловање у Беранама, Херцег Новом, Будви и другим градовима шаље јасан сигнал о неопходности заједничког дјеловања. Изражено је задовољство што наша партија биљежи константан раст, али је још једном подвучено да нам није само то приоритет, већ што скорија смјена режима Мила Ђукановића. Европски пут нема алтернативу, иако нас је политика ДПС-а удаљила од тог пута својим коруптивним дјеловањем, криминализацијом институција, непоштовањем људских слобода и уништавањем независних медисјких слобода. Круна антидемократске њихове политике и врхунац подјела у црногорском друштву представља срамно усвајање Закона о слободи вјероисповијести, који представља и врхунац подјела у нашем друштву.

СНП је поздравила чињеницу да свакодневно велики број часних, вјерујућих породица напушта ДПС, препознајући њихову политику као свађалачку, губитничку и антиевропску. У том правцу пружамо им пуну подршку да скупа градимо неко ново друштво без криминала и корупције.

Берански СНП је исказао спремност и за самосталан наступ, уз још једну поруку да је најбоље да чујемо глас народа, побиједимо личне и политичке сујете и донесемо одлуку о заједничком опозиционом дјеловању у сусрет парламентарним изборима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest