ŠOK OBRT U ISTRAZI TRAGEDIJE U SKADRU: Suprug nakon nestanka Alme i dece brisao poruke sa NJOM?!

Društvene mreže printscreen

Tužilaštvo u Skadru u utorak će ponovo saslušati jetrvu Alme Arazi i maloletnu ljubavnicu supruga žene koja se sa troje djece utopila u Bojani!

Istražitelji prema navodima albanskih medija žele da razjasne mnoga pitanja o tragičnom događaju koji se dogodio 2. maja uveče kad je Alma najverovatnije bacila troje djece u Bojanu, a zatim počinila samoubistvo.

Poslednja osoba koja je razgovarala sa Almom bila je upravo njena jetrva sa kojoj je prije tragedije popila kafu u dječjoj igraonici. Istražitelji vjeruju da jetrva može da rasvijetli odnose Alme i Erdžisa koji su zapali u bračnu krizu zbog njegove veze sa maloljetnicom (17) koja je prema navodima albanskih medija trajala sedam mjeseci.

Rezultati dva vještačenja mogli bi da daju konačne odgovore na mnoga pitanja.

Očekuje se rezultat toksikološke analize Alme i djece dok bi trebalo da stigne i rezultat vještačenja telefona Erdžisa koji je prema navodima albanskih medija nakon nestanka supruge i mališana obrisao sve poruke koje je razmenjivao sa njom. Istražitelji su pokušali da povrate poruke kako bi se provjerilo da li je bilo pritisaka i verbalnih pretnji upućenih supruzi.

Erdžis se nalazi u zatvoru Reči pod prismotrom.

Albanski mediji su došli do izveštaja zatvorskog psihologa o Erdžisu koji je nastao 2022. godine kad se nalazio u pritvoru zbog narkotika. Zatvorski psiholog navodi da je Arazi pokazao interesovanje za programe rehabilitacije nakon individualne socijalne obuke.

Takođe se navodi da je tokom dva mjeseca u zatvoru Arazi imao tri skajp razgovora sa porodicom i samo jedan fizički sastanak sa djecom i suprugom. Tada je izjavio da ima dobru i stabilnu vezu.

(Alfa)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest