SPO pretresa restoran i kuću Milovića na Grahovu! Oglasio se Ljubov brat: Imovina je moja

Foto: Skaj-libertas
Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) satima pretresaju porodičnu kuću, restoran „Grahovac“ i pomoćne objekte koji su u neformalnom vlasništvu odbjeglog službenika Uprave policije Ljuba Milovića.

Pretresi u mjestu Grahovo kod Nikšića rade se po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

Pretresi i dalje traju, saznaju „Vijesti“ od više izvora iz bezbjednosnih službi.

Milović je crnogorskim službama nedostupan još od jula 2022. godine, kada je SDT dao nalog za njegovo hapšenje zbog sumnje da je bio dio narko-kartela kavačkog kriminalnog klana pod vođstvom Radoja Zvicera.

SPO sa Grahova, a u sklopu današnje opsežne operacije, oduzelo je više građevinske mehanizacije, ali su pronašli i automatsko oružje…

Brat Ljuba Milovića: Imovina je moja

Dragan Milović je reagovao na tekst o pretresima na Grahovu, rekavši da je tačno da su inspektori Specijalnog policijskog odjeljena (SPO) obavili tu akciju, ali da je on vlasnik kuće i restorana „Grahovac 1858“, a ne njegov brat Ljubo.

On je preko pravnog zastupnika saopštio da u kući nije pronađeno nikakvo automatsko oružje, već da su policajci oduzeli poluatomatsko oružje sa dozvolom.

„Što se tiče građevinske mehanizacije, Dragan Milović tvrdi da ne zna čija je, ali definitivno nije pronađena u objektima u njegovom vlasništu već na komšijskom placu“, rekao je njegov advokat.

Ljubo Milović je crnogorskim službama nedostupan još od, jula 2022. godine, kada je SDT dalo nalog za njegovo hapšenje, zbog sumnje da je bio dio narko-kartela kavačkog kriminalnog klana pod vođstvom Radoja Zvicera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest