STRAVIČNA NESREĆA NA PUTU BAR-ULCINJ: Troje mladih izgubilo život, još dvoje u životnoj opasnosti

U saobraćajnoj nesreći u mjestu Vidikovac, na magistralnom putu Bar-Ulcinj, poginule su tri osobe, saopšteno je iz Operativno komunikacionog centra (OKC) Uprave policije. Život su izgubili D.M. (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara i N.D. (18) iz Rožaja. Baranke L.P. (18) i A.V. (18) zadobile su povrede opasne po život i zbrinute su u Opštoj bolnici Bar.

Primorski portal prenosi da su na licu mjesta stradale dvije osobe, a da je treća preminula na prijemnom odjeljenju Opšte bolnice Bar.

„U Opštu bolnicu Bar, u noći između subote i nedelje, dovezena su tri pacijenta koji su zadobili teške povrede u saobraćajnoj nezgodi. Jedna osoba je, na žalost, preminula tokom prijema. Dvije osobe su medicinski zbrinute u našoj zdravstvenoj ustanovi. Stabilnih su parametara. Zbog prirode povreda pacijenti će biti upućeni u Klinički centar Crne Gore“, kazao je za Primorski portal dr Rade Stanisavljević, dežurni ljekar u Opštoj bolnici Bar.

Prema informacijama Primorskog portala, u sudaru je učestvovalo vozilo marke ‘Audi A3’, ulcinjskih registarskih oznaka i automobil marke ‘Seat’, barskih tablica.

Kako je saopšteno iz policije, do nesreće je došlo 40 minuta nakon ponoći.

Uviđaj je obavila tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, Mirjana Tankosić Vučinić, uz prisustvo vještaka saobraćajne struke, kriminalističkog tehničara Odjeljenja bezbjednosti Bar.

Saobraćaj je na toj dionici puta u oba smjera bio zatvoren do pet sati.

Okolnosti pod kojim se dogodila saobraćajna nesreća na Jadranskoj magistrali utvrdiće istraga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest