Пронађен таксиста у чије је возило Матеј хтео да уђе: Отац несталог Сплићанина открио најновије детаље потраге

Шести је дан потраге у Београду за Сплићанином Матејем Перишем којем се у новогодишњој ноћи испред ноћног клуба Готик поред Саве изгубио сваки траг.

Фото: Ин4с

Матејев отац Ненад јуче је дао интервју за „Јутарњи лист“.

Ненад им је рекао да је пронађен таксиста у чији је такси покушао да уђе младић за кога се верује да је био Матеј.

– Полиција је обавила разговор са њим и ту нема ништа спорно. – Је ли слободно? – питао је таксиста. Претходно је ухватио кваку задњих врата, али како су стакла била затамњена, није видео да ли има путнике. Потом се нагнуо и кад се уверио да су позади путници, таксиста му је одговорио: „Заузет сам, имам вожњу“ – препричава Ненад Периш.

Подсетимо, неколико сигурносних камера, са видео-надзора на неколико објеката, забележило је његово кретање, као и боравак од скоро сат времена у напуштеном здању познатом као „Шпанска кућа“ у Улици браће Крсмановић у Савамали, али и силазак у реку, са степеништа недалеко од ресторана „Саванова“, пола километра даље.

Због чега је младић готово сумануто јурио београдским улицама, у рану зору тог последњег дана децембра, нико не може да схвати, па ни његови најрођенији. Бежао је као да га неко гони, узалуд покушавајући да уђе и у такси возило у Карађорђевој улици.

После тога, камере са оближњег угоститељског објекта забележиле су његов бег кроз Травничку улицу, па потом скретање у Браће Крсмановић и улазак у „Шпанску кућу“. Сат касније уснимљен је и како излази из овог руинираног здања и креће се ка Променади и Београду на води.

Извор: Ин4с

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest