TOG DANA PRVI PUT SE ČULO- NE DAMO SVETINJE!!! Otac Backović podsetio na sranmi pokušaj bivšeg režima da sruši KRSTIONICU NA PREVLACI

Foto: Jutjub printskrin/ in4snet

„Pomaže Bog braćo i sestre vitezovi pravoslavlja! U ranim jutarnjim časovima 2. aprila 2019. godine, na Krstopoklonu nedelju u toku Časnog posta, 120 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova pokušalo je da obezbedi rušenje naše Svetinje, Krstionice svetog Lovćenskog Tajnovica, Petra drugog Petrovića Njegoša, na Prevlaci“, podsjetio je otac, ratnik i sveštenik, Miajlo Backović, na sramni pokušaj bivšeg DPS-ovog režima da krene u rušenje srpskih svetinja.

Obraćanje javnosti prenosimo u cjelosti:

Te večeri i ranog jutra vjerni narod je odbranio “Suzu Njegoševu”!

Tog dana prvi put se čulo NE DAMO SVETINjE!

Taj uzvik će kasnije u našim veličanstvenim LITIJAMA biti vapaj i molitva obespravljenog naroda koji se borio i izborio za SLOBODU!!

Foto: Jutjub printskrin/RAMONDA PRODUCTION

Početak promjena i slobode je bio upravo taj 1-2 april 2019 godine.
Gospod nas je udostojio te velike časti da budemo dio ove velike ideje.
Jedinstvo svih nas koje se od tog jutra prenijelo na cijelu Crnu Goru će biti nešto o čemu će se govoriti i učiti vjekovima kao o svojevrsnom društveno-političkom fenomenu koji je proizašao iz duše cijelog naroda!

Meni lično bila je velika čast što sam bio dio vas koji ste svojim životom,stavom i opredjeljenjem potvrdili zavjet našeg Svetog kneza Lazara da je “Zemaljsko za maleno carstvo a Nebesko uvijek i do vjeka!”

Molim se svetim Prevlačkim Mučenicima da to jedinstvo bude nauk svima nama kako se stiče SLOBODA i ista brani!“

U utorak 2 aprila u 17:00 sati služićemo LITURGIJU na Krstionici i molitveno obilježiti pet godina od te veličanstvene noći!

POZIVAMO VAS DA SVOJIM PRISUSTVOM i molitvom pošaljemo sa ovog mjesta pobjede i VASKRSENjA još jednom poruku da ćemo uvijek kao i tada ako zatreba znati da branimo svetinju ISTINE I PRAVDE!!!

NE DAMO SVETINjE!!!

Pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest