DAJKOVIĆ POZDRAVIO STAV KNEŽEVIĆA: Spajić da odustane od podrške Rezoluciji o Srebrenici

Foto: Jutjub printskrin/ Vladislav Dajkovic
Principijelan stav predsjednika DNP Milana Kneževića po pitanju Rezolucije o Srebrenici, ali i ranije saopšten stav poslanice Maje Vukićević po pitanju članstva tkz. Kosova u Savjetu Evrope predstavljaju ohrabrujući stil politike koji budi nadu da srpski narod u Crnoj Gori ima čemu da se nada dok god postoje oni političari koji ne prodaju svoja uvjerenja zarad funkcija – po dubini i širini.
Insistiranje premijera Spajića na sprovođenju potpuno iste spoljnopolitičke agende koju je sprovodio Milo Đukanović, nije ništa drugo do šamar svim Srbima koji žive u Crnoj Gori. Ipak, ne vidim tu samo Spajićevu krivicu, već i onih “umjerenih” Srba koji uveče u kafani kliču “Oj Kosovo, Kosovo”, pa onda ujutru glasaju političke stranke sa NATO prefiksom.
Pozivam premijera Spajića da odustane od podrške Rezoluciji o Srebrenici, ili bolje rečeno da izađe iz antisrpskog kola – jer ko god je u to kolo ušao, nije dobro prošao: Od Mila Đukanovića, Ranka Krivokapića, Duška Markovića, pa sve do Zdravka Krivokapića.
Najzad, pozdravljam stav gospodina Milana Kneževića i javno mu se zahvaljujem na petlji i hrabrosti da kaže ono što mnogi misle, a ne smiju da izgovore.
Pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest