Том Круз и екипа руше рекорде: “Top Gun Maverick” има већу зараду чак и од “Титаника”

Филм “Top Gun: Maverick” је управо прескочио “Титаник” и постао филм са највећом зарадом „Paramount Picturesa“ на америчким благајнама свих времена.

Пошто је до сада филм у ком главну улогу тумачи Том Круз зарадио преко 601,9 милиона долара на америчким благајнама, то је резултат који је надмашио “Титаник”, а он је 1997. на крају зарадио 600,7 милиона долара. пишу амерички медији.

Све се дешава након што је филм малтене чекао својих пет минута двије године због пандемије, која је одлагала премијеру у биоскопима.

Подсјетимо, ријеч је о наставку филма из 1986.

„Током 110 година, „Paramount Picturesa“ је продуцирао и дистрибуирао неке од најпознатијих филмова у историји Холивуда, укључујући класик свих времена ‘Титаник’, који ове године обиљежава 25. рођендан”, рекао је Брајан Робинс, предсједник и извршни директор „Paramount Picturesa“.

„Top Gun: Maverick” је феноменалан филм, додаје Робинс.

“И ми смо дубоко поносни што славимо ово огромно достигнуће заједно са Томом, нашим филмским ствараоцима и глумцима, нашим тимовима за маркетинг и дистрибуцију, и, наравно, свим новим и оригиналним фановима”, закључио је Робинс.

Извор: цдм

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest